Erhvervslivets stemme tæller (Læserbrev i Melfart Posten)

Erhvervslivets stemme tæller


Resultatet af Dansk Erhvervs seneste medlemsundersøgelse er alarmerende. 52 procent af de adspurgte virksomhederne mener nemlig ikke, at udfaldet af det kommende kommunalvalg får nogen betydning for dem. Sådanne tal må vi ikke få i Middelfart.
Her skal virksomhederne vide, at deres stemme gør en forskel. Til trods for, at Christianborg og ikke mindst EU træffer afgørende erhvervspolitiske beslutninger, så har kommunerne fortsat noget at skulle have sagt. Der er ting, vi selv bestemmer.
Det gælder eksempelvis i forhold til bl.a. gebyrniveauet, dækningsafgiften, kommunale skatter, administrative byrder og hvor hurtigt byggesager behandles.
Derfor er der brug for et medlem af byrådet, der med stor erfaring fra det private erhvervsliv vil gøre en energisk indsats for de lokale virksomheder, således vi kan fastholde eksisterende og udvikle nye lokalt forankrede virksomheder i vores kommune. Det vil være til gavn for alle - ikke mindst de mange unge, som vi ikke må lade stå uden elev-, lære- og praktikpladser. Det har alle i Middelfart Kommune fortjent.
Hver afgivet stemme gør derfor en forskel til det kommende kommunalvalg. Husk det, når du sætter dit kryds den 19. november.

Jørgen Olsen
Buggesgade 10, Middelfart
Byrådskandidat (S)